Српски кошаркашки ас у посјети Плужинама

Данас је предсједник општине Плужине Мијушко Бајагић уприличио пријем за прослављеног кошаркаша НБА лиге, Богдана Богдановића, саопштено је на фејсбук страници Социјалистичке народне партије.

Приликом ове посјете разговарано је о досадашњим успјесима прослављеног кошаркаша, Пивљанина по поријеклу, са жељом у континуитет истих у будућности.

С обзиром да је Богданов отац Драган Богдановић такође присуствовао пријему, Предсједник се са сарадницима, главним администратором Владимиром Кнежевићем и директором Парка природе „Пива“ Слободаном Делићем, осврнуо и на тему природних потенцијала општине Плужине и могућностима за њихову валоризацију. Посебно се разговарало о реализацији инвестиције изградње хотела у Плужинама као инвестицији од велике важности за развој туризма на овом подручју.

На крају посјете Богдан Богдановић је уручио Ђорђу Бајагићу, ђаку генерације у основном образовању у Плужинама за школску 2019/2020. годину, награду Удружења Дурмитораца из Београда.

Предсједник Бајагић је изразио задовољство данашњом посјетом са надом да ће планиране инвестиције у Плужинама дати резултате на општу добробит свих грађана.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s