Mir je naša nacija: VLADO GEORGIEV VRAĆEN SA GRANICE CRNE GORE ZBOG PODRŠKE NAŠOJ KOALICIJI

– Nakon podrške koaliciji „Mir je naša nacija“ naš proslavljeni kantautor iz Herceg Novog Vlado Georgiev vraćen je danas sa granice prilikom dolaska u Crnu Goru, saopšteno je na facebook stranici Demokratske Crne Gore.

Očigledno je da autokratski režim pokušava da na najprizemniji način udari na sve one koji su podržali našu Koaliciju, pa čak i na umjetnike koji su širom regiona proslavili našu državu“, naglašavaju iz koalicije “Mir je naša nacija”.

Iz Koalicije su mišljenja da je u pitanju klasični čin osvete Duška Markovića i Veselina Veljovića, kao i oblik javnog izražavanja mržnje prema našim građanima, umjetnicima i najboljim predstavnicima svoga grada i svoje države, samo zato što ne podržavaju autokratski režim.

Dok DPS može računati na podršku kriminalaca koje švercuju i prebacuju preko granica, koalicija „Mir je naša nacija“ je ponosna na podršku dobrih i časnih ljudi iz svijeta politike, sporta i umjetnosti, među kojima je i Vlado Georgiev“, istakli su.

Iz koalicije “Mir je naša nacija” pozvali su “državne organe autokratskog režima da odmah prestanu sa sprovođenjem mračnih planova i da ne zaustavljaju gospodina Georgijeva na putu za njegov Herceg Novi“.

– Već od ponedeljka će nakon sigurne smjene vlasti po hitnom postupku biti preispitane sve odluke Uprave policije koje imaju političku konotaciju. Svako onaj ko je policiju Crne Gore pretvorio u policiju DPS-a, naići će na odgovor pravne države. Onima koji služe autokratskom režimu grubo kršeći zakone ove zemlje biće mjesto u zatvoru, poručili su iz koalicije Mir je naša nacija.

“Mir je je kada Vlado Georgijev može mirno da dođe u Crnu Goru” zaključili su u svom saopštenju iz Koalicije.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s