НИКШИЋ ЗА СЛОБОДУ, ДОСТОЈАНСТВО И БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ

Саопштење за јавност

Када је било најтеже, град Никшић је у много чему био први. А када је било потребно улагати у градове, Никшић је завршавао последњи. Мало по мало, из године у годину, власт ДПС-а је Никшићу гасила све – фабрике, радње, предузећа, биоскопе, послове, перспективу, гурајући овај град на маргине државе и на зачеље њених приоритета.

На тај начин су и многе житеље Никшића, приморавали да посао и егзистенцију траже у другим мјестима, далеко од дворишта у којем су се подигли, школа у којима су се образовали и што даље од улице на којој су направили своје прве, одважне, младалачке кораке. И то чине граду Никшићу и дан данас. На крају, толико су осилили да су одлучили да ударе на саме темеље, духовне и културолошке, поносног града Никшића.

Но, то није крај. То није крај града Никшића. То ће бити коначан политички крај оних који су континуирано девастирали Никшић. Једна филмска сентенца каже: “Није готово када паднеш, готово је када одлучиш да не устанеш”. А Никшић је вазда устајао, упркос свим ударцима које су му задавали! Никшић никада није дозволио да буде на кољенима.

Никшић је кроз своју историју увијек бирао пут слободе и достојанства. И то је пут који ће одабрати и у будућности. За себе, за Црну Гору, за све нас. Никшић је за одбрану духовних темеља Црне Горе, за економски препород земље, за братско помирење народа.

НИКШИЋ ЈЕ “ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ”! Број 9!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s