Marković u Pljevljima: Poruka opozicije da su već dobili izbore je vapaj kukavice i gubitnika!

Nosilac liste Demokratske partije socijalista “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović” Duško Marković posjetio je u sklopu kampanje za predstojeće parlamentarne izbore Opštinu Pljevlja.

Komentarišući poslednje medijske nastupe opozicije nosilac je kazao da je poruka opozicije da su oni već dobili izbore, i prije nego što je počelo glasanje i da oni ovih dana brane izborni rezultat zapravo samo vapaj kukavice i gubitnika:

,,Zbog toga poštovani prijatelji hrabro na izbore, slobodno na izbore dajte glas onima za koje mislite da će vas najbolje voditi u naredne četiri godine. Dajte glas za Crnu Goru i njenu slobodu i njeno pravo da samostalno i slobodno odlučuje o svojoj sudbini, da sami kreiramo kakvu ćemo budućnost ostaviti narednim generacijama!”

Komentarišući novi Zakon o PIO, Marković je naveo da je riječ o aktu koji garantuje stabilnost i sigurnost davanja i novi kvalitetni model usklađivanja penzija i naravno, veće penzije u budućnosti:

,,Samo po novom modelu penzije će biti veće u prosjeku 11 odsto nego što su bile do sada.

Marković je istakao da je za tri i po godine Vlada uložila 20 miliona eura za podršku penzionerima, za zimnice, socijalne programe, za podršku domovima penzionera, za ljetovanja, i izgradnju objekata za smještaj:

,,Istovremeno smo za ove tri i po godine u Crnoj Gori izgradili 510 stanova za penzionere. Ja vam obećavam da ćemo u najkraćem roku nastaviti gradnju stambene zgrade u Pljevljima koja je započeta i da ćemo je u kratkom roku završiti i da će ona biti data na korišćenje penzionerima.”

Zaključujući svoje izlaganje Marković je dodao da je na narednim izborima izbor jednostavan, i da se na njima glasa za nezavisnu, slobodnu i prosperitetnu Crnu Goru:

,,Zaokružite broj 8 30. avgusta i poslije toga slavimo našu veličanstvenu pobjedu! Ne zbog nas nego zbog naše jedine zemlje Crne Gore!”

izvor: Demokratska partija socijalista Crne Gore  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s