Kosović: Dva dana nakon ozvaničenja radova, gradilište u Sutomoru bez radnika

Izgubljeni u vremenu i otuđeni od građana i njihovih stvarnih problema premijer Duško Marković i predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević prije dva dana su slavodobitno označili početak radova na izgradnji trga i šetališta u Sutomoru, dok je dva dana poslije ostala samo armatura, kazao je danas kandidat za poslanika sa liste „Crno na bijelo“ Željko Kosović.

On kaže da je taj čin bio samo tužna tragikomična scena u ovoj kampanji svojstvena DPS-u da idu unaokolo i ređaju kamene temeljce za sve i svašta.

„Pošto se nemaju ničim pohvaliti, niti jednim završenim kapitalnim projektom, otvaraju asfaltirane ulice, česme sa vodom u 2020. godini, privatne prodavnice i trafostanice. U četvrtak su tako lopatama označili navodni početak gradnje trga i šetališta u Sutomoru da bi nakon dva dana na tom mjestu ostala samo armatura bez radnika i radova“, kaže Kosović.

Kaže da se prvaci DPS-a i njihovi poslušnici sa lokalnog nivoa više i ne trude da zamaskiraju svoje prevare pred građanima.

„Što je dobro, jer građani mogu da vide koliko je istinita i utmeljena njihova kampanja u kojoj poslije 30 godina tragikomično obećavaju kule i gradove, postavljaju kamene temeljce i otvaraju česme sa vodom u 2020. godini. Pametnome dosta“, zaključio je Kosović.

izvor: crnonabijelo.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s