KOMPLETNOM AKCIJOM PROGONA I KAŽNJAVANJA KOALICIJE “MIR JE NAŠA NACIJA” OD STRANE POLICIJE, DIRIGUJE SE IZ KANCELARIJA DPS-a

Saopštenje za javnost

Dok pripadnici Uprave policije hapse administartore Fejsbuk stranica zbog šaljivih objava na račun Đukanovića, čijem se ludilu poslednjih mjeseci smije cijela Crna Gora, na ozbiljne prijetnje upućene lideru koalicije „Mir je naša nacija“ Aleksi Bečiću, javno i u prisustvu policije, konstatuju da nema elemenata za krivično gonjenje.

Ovakvo postupanje Uprave policije jasno ukazuje na to da oni ne rade po zakonu već po političkoj liniji. Ono je dokaz da se kompletnom akcijom progona i kažnjavanja koalicije „Mir je naša nacija“ diriguje iz prostorija Demokratske partije socijalista. Ovo je dokaz da je policija u službi režima, a ne u službi građana.

Žalosno je da se, kada neko napiše slovo na račun Đukanovića, angažuju i tajna i javna policija, i sudovi i tužioci, samo kako bi se taj „prestupnik“ „priveo k poznanju prava“ i žestoko sankcionisao, dok se policija pravi mrtva kada se napada Bečić i to pred njihovim očima.

Ipak, krajnje je providna reakcija policije koja je uslijedila tek nakon reagovanja Koalicije. Uz to, sramna je i reakcija policajca na Cetinju koji se prvo pravio da nije čuo prijetnje, a onda naknadno, prekršajno kaznio „junaka“ koji je prijetio pa pobjegao. Jasno je, naravno, da će i ovu kaznu platiti njegov nalogodavac – Veselin Veljović.

Zato je mir kada policija radi za narod, a ne za autokrate. Mir je kada svako odgovara jednako za svoje postupke. Mir je kada vlada zakon, a ne pendrek i suzavac. Mir je demokratija, a ne autokratija.

Koalicija “Mir je naša nacija”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s