ЦРН ОБРАЗ И ЧИСТЕ ЦИПЕЛЕ

Саопштење за јавност

ЦРН ОБРАЗ И ЧИСТЕ ЦИПЕЛЕ

Од кад је свијета и вијека, у Пљевљима важи стара народна мудрост да се „ не гоји прасе уочи Божића“. То једино не важи за ДПС и његове функционере, пошто су они партија, која је у стању да на свом конгресу усвоји програм, којим се планира оснивање нове партијске цркве у 21 вијеку. Да чудо буде веће половина њих се декларишу као атеисти, али истовремено и експерти за црквену аутокефалност. С тога није чудо што од народне изреке са почетка текста признају једино прасе, поготову ако је на ражњу.
Само у овој предизборној кампањи ископали су толико рупа, положили каменова темељаца и пресјекли свечаних врпци, тако да то све више личи на урнебесну комедију. Један чин те комедије је одигран 15.августа ове године на депонији пепела и шљаке на Маљевцу. Извршни директор ЕПЦГ Игор Новељић, предсједник Општине Пљевља Игор Голубовић, и Извршни директор Рудника угља Пљевља Славољуб Попадић, засадили су двије саднице на депонији пепела и шљаке Маљевац у Пљевљима. Тиме су најавили, пројекат вриједан 20 милиона евра. „Након завршетка пројекта и рекултивације депоније Маљевац, Пљевља ће на располагању имати уређен парк површине 600 000 м2 , са преко 45000 садница јавора, црног бора и рује. Биће изграђена и бициклистичка и трим стаза, постављен парковски мобилијар, клупе за одмор и све остало што садрже савремено уређени паркови“, издекламова, не трепнувши оком, директор ЕПЦГ Новељић.

Црни Игоре, а за кога планирате тај европски парк на Маљевцу, трећина сељана око депоније је умрла од канцера, трећину сте иселили, а Пљевља су полумртав и пуст град. Добрим дијелом томе је допринијела и ТЕ Пљевља, са својом депонијом пепела и шљаке на Маљевцу, воденим огледалима којих никад није било, и рекултивацијом која траје деценијама. Сваки сељанин из Збљева прво би озеленио ( затравио) ту површину, а онда садио дрвеће. Међутим, вама је важно да су вам потурили даске, да ципеле не испрљате, а црн образ сте сакрили корона маскама. Зато електропривредна браћо и руднички другови под хитно смијените онога ко је направио снимак, као и савјетника, који вас је наговорио да то радите 15 дана уочи избора.

Господине Новељићу, електричним жицама, које од ТЕ воде струју за Никшић и Подгорицу, свакога дана отекне по пола милиона евра, тако да сте умјесто дасака комотно могли поставити златне плоче.
Зашто нисте отишли на депонију Градац, тамо је мање блата, а рекултивацију је чврсто обећао, има томе 15 година, тадашњи министар за екологију Ненезић. Коначно господине Игоре Голубовићу, колико има година како Рудник угља и Општина Пљевља обећавају уређење Боровичког језера?

Након свега наведеног последњи чин ове ДПС комедије, која у Пљевљима оставља трагичне последице по живот грађана, одиграће се 30.августа. Пљевљаци сигурно немају дилему кога подржати на изборима 30.августа.
Велика Народна коалиција “ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ”
НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ!

“За будућност Црне Горе”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s