Marković u Zagoriču: Pobijedićemo jer branimo demokratske vrijednosti

Nosilac liste „Odlučno za Crnu Goru – DPS Milo Đukanović“ Duško Marković učestvovao je sinoć na političkom skupu Demokratske partije socijalista u Zagoriču. Prisutni su bili i predsjednik Odbora Glavnog grada Časlav Vešović, gradonačelnik Ivan Vuković i član predsjedništva Vlastimir Golubović.

Marković je kazao da će ovog 30. avgusta Demokratska partija socijalista pobijediti ubjedljivije nego ikada – između ostalog i zbog toga što su svaki dan u ovom mandatu proveli radno i stvarajući, zajedno sa građanima:

,,Pobijedićemo jer branimo demokratske vrijednosti na svakoj stopi Crne Gore: našu multikulturalnu i multivjersku tradiciju, i naše pravo da živimo slobodno i u slozi.”

Govoreći o aktuelnom pitanju vezanom za usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti i pravnom položaju vjerskih zajednica Marković je kazao da Demokratska partija socijalista nikada, nijednog građanina, nijednog svog člana nije pitala u koju Crkvu ide i kojem Bogu se moli:

,,Mi poštujemo i Crkvu i vjernike. U Crnoj Gori ima mjesta za sve, i tako će ostati dok je ove politike, i dok je ovakve Crne Gore“.

Marković je istakao da će Demokratska partija socijalista biti ubjedljivi pobjednik predstojećih izbora, te da Vlada koju će formirati neće imati nikakva ograničenja u radu za dobrobit građana.

On je dodao da će sva otvorena pitanja biti na stolu od prvog do poslednjeg dana mandata naredne Vlade, što znači i razvoj i prosperitet odnosno bolji život svakog pojedinca i svake porodice.

,,Nijesmo i nećemo šteđeti na razvoju i boljim uslovima života – posebno na selu i poljoprivredi, i u individualnim preduzetničkim inicijativama.

Uz tako stvorenu novu vrijednost, porašće i plate, i penzije, i socijalna davanja. Ovo nije obećanje, nego naša politika koja se već ostvaruje!”. istakao je Marković.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s