“За будућност Црне Горе”: Предсједник Привредне коморе, Властимир Голубовић, уцјењује приватнике у Зети!

Коалиција „За будућност Црне Горе“ обавјестила је јавност да је у посједу информације да предсједник Привредне коморе, Властимир Голубовић, иначе члан Предсједништва ДПС-а, и кандидат за посланика ове партије, ових дана интензивно обилази приватнике по Зети и, због лоше процјене сигурног гласа, тражи од њих да му доставе списак својих запослених са јединственим матичним бројем и бројем телефона.
Из коалиције “За будућност Црне Горе” напомињу да “овакав вид злоупотребе функције не само да подлијеже кривичној одговорности, коју Голубовић сигурно неће избјећи, већ најбоље говори о паници и расулу у којем се налази ДПС, који на сваки начин покушава кроз репресивне методе заплашити слободне грађане Црне Горе”.


“Зато поручујемо Властимиру Голубовићу и његовим шефовима да се народ ослободио, и да никакви притисци неће донијети резултат, него ће им се вратити као бумеранг. Такође га упозоравамо да ће сваки вид његових криминалних активности убрзо изаћи на видјело, и да ће се сигурно после 30. августа наћи на тапету независног правосуђа”, нагласили су из коалиције “За будућност Црне Горе”.

извор: фејсбук – Демократски фронт

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s