Iz koalicije “Mir je naša nacija” ističu da UDBA crta šovinističke grafite po Crnoj Gori

– Vremešna ideološko-identitetska radionica autokratskog režima, čiji pogoni poslednjih dana rade u tri smjene, očito je izgubila na inovativnosti, jer se širom Crne Gore mogu vidjeti njihovi sramni rukopisi za koje svaki građanin ove zemlje dobro zna čiji su. Na fasadama zgrada, kao i u prethodnim izbornim kampanjama ispisuju se poruke kojima se pokušavaju otvoriti nacionalne podjele, posvađati sugrađani i komšije, sa ciljem da se na krilima svađa sanira katastrofalno urušavanje DPS-a, saopštili su iz koalicije “Mir je naša nacija”.

“Bestidna UDBA crta šovinističke i fašističke grafite po Crnoj Gori ne bi li posijala zlo sjeme podjela. Navikli smo na vaš rukopis, prepoznajemo ga kilometrima daleko. To mastilo je obilježilo poslednje tri decenije u Crnoj Gori, ali je danas toliko izblijedilo da svaki građanin dobro zna ko je umjetnik i potpisnik takvih grafita”, naglasili su.

Iz Koalicije pozivaju svakog građanina koji vidi bilo kakav grafit protiv bilo koje nacije ili vjere, da ga prezre i prekreči. – Na taj način će dati doprinos i miru i skladu i pomirenju, ali i razvoju i prosperitetu naše zemlje, što je cilj svim građanima Crne Gore koje god vjere ili nacije bili.

“Ako ovakva sramna djela ne radi UDBA, onda neka skine snimke sa nadzornih kamera i odmah uhapsi počinioce ovog gnusnog čina”, istakli su na kraju saopštenja iz koalicije “Mir je naša nacija”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s