MEDOJEVIĆ: Nik Đeljošaj samo izvršava nacionalni program Albanaca

– Nik Đeljošaj je politički lider ujedinjenih Albanaca u Crnoj Gori. Nakon više decenija podjela među političkim predstavnicima Albanaca u Crnoj Gori koji je organizovala UDBA i DPS , politički centri Albanaca u Prištini, Tirani , a posebno albanska dijaspora u SAD su donijeli odluku da se sve nacionalne političke partije Albanaca nastupaju JEDINSTVENO na JEDNOJ LISTI, istakao je poslanik Demokratskog fronta, Nebojša Medojević.

Oni su izabrali Nika Đeljošaja za političkog lidera , koji će se oko fundamentalnih političkih stavova Albanaca konsultovati sa ovim centrima, smatra Medojević.

Tako su Albanci na efikasan način pobjedili u Tuzima stari koncept UDBE da albanske stranke međusobno posvađaju, suprotstave , a da klasičnom političkom korupcijom kupe glasove od Albanaca, mišljenje je Medojevića.

Medojević ističe da su izbori u Tuzima pokazali da su Albanci u Crnoj Gori , uz podršku centara Albanske nacionalne politike, pronašli optimalni odgovor DPS i UDBI- JEDINSTVO I JEDNA LISTA.

Više puta sam u javnosti govorio, bez bilo kakve mržnje ili emocija, da Albanci u Crnoj Gori nikad nijesu priznali teritorijalni integritet i suverenitet , kao ni Ustav ni granice Crne Gore. Nijedan albanski nacionalni političar ni iz vlasti , ni iz opozicije NIJE glasao za USTAV CRNE GORE.
Albansko pitanje je OTVORENO u Crnoj Gori, uzalud sam ukazivao javnosti.

I odmah da kažem, SVAKA ČAST ALBANCIMA! Od njih mi Njegoševski Crnogorci treba da učimo. SLOGA I JEDINSTVO je imperativ, ako želimo da pobijedimo DPS i UDBU!!!A to je imperativ, ako želimo da SPASIMO našu državu Crnu Goru“, izjavio je Medojević.

Medojević smatra da će se sa Albancima u Crnoj Gori moći i morati razgovarati. – “Otvoreno i pošteno. Nakon smjene ovog satanističkog lopovskog režima i demontaže bolesnog totalitarnog sistema, MORAĆEMO razgovarati sa SVIMA. Crnoj Gori je potreban najširi KONZENZUS o uređenju naše zajedničke kuće. Suverenost i teritorijalni integritet, granice, demokratija, sloboda, ljudska prava i slobode, vladavina prava, tržišna ekonomija, socijalna pravda i drugi međunarodno priznati standardi uređenja jedne moderne evropske države se ne mogu dovoditi u pitanje. Organizacija vlasti, kulturna, nacionalna i manjinska prava, nivoi samouprava i druga otvorena pitanja treba da budu predmet razgovora i budućeg konsenzusa. SVA PRAVA SVIMA. Dijalog, pošten i pravedan dogovor znači MIR U KUĆI”, istakao je Medojević.

PREDUSLOV ZA DOGOVOR I MIR U KUĆI JE SMJENA POSLEDNJEG KOMUNISTIČKOG TOTALITARNOG REŽIMA U EVROPI!!

Đukanović je izvor podjela, mržnje, sukoba, tenzija. Njega jedino interesuje očuvanje nekontrolisane lične vlasti, po SVAKU CIJENU. Jer samo tako brani novac koji je opljačkao od države i naroda.
Spreman je da zapali državu, samo da ostane na vlasti.
CRNA GORA I DPS NE MOGU PREŽIVJETI ZAJEDNO!

BIRAJ CRNU GORU!“, zaključio je na kraju saopštenja poslanik Demokratskog fronta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s