DPS: SPC nastavila jeftinu političku kampanju

Saopštenje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Predizborne aktivnosti koje je zvanično započela vidovdanskim mitingom, SPC je nastavila današnjim saopštenjem. U maniru stranačkih organizacija, koje psihološko-populističkim frazama žele da pridobiju glasače, Crkva je konačno ogolila svoje političke namjere.

Licemjerno je da bilo kome drže lekcije o bilo čemu oni koji ne poštuju zakone države Crne Gore, koji su prepoznati po nezakonitom upisu imovine, neplaćanju poreza, po neprijavljenom boravku sveštenika, netransparentnom trošenju ogromnih priloga svojih vjernika, i poslovanju u zoni sive ekonomije. Čudi, dakle, kada se već bave socijalnim temama da predmet njihovog interesovanja nikad nisu bili crkveni velikodostojnici koji svojim raskošnim načinom života godinama skandalizuju javnost, i koje građani odavno nazivaju biznismenima, ili tajkunima u mantijama. O skaradnom ponašanju  pojedinaca među njima, i skandalima koji sablažnjuju ‘vjerni narod’, da i ne govorimo.

Jasno je da je posljednjim saopštenjem SPC i konačno podnijela kandidaturu za predstojeće izbore. Srešćemo se konačno na političkom terenu 30. avgusta na kome ćete imati prilike da izmjerite svoju snagu, i da i vi shvatite zašto je DPS toliko godina na vlasti.

Demokratska partija socijalista Crne Gore

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s