Krapović za DAN: Progon je mala žrtva za odbranu Crne Gore

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović kazao je da je u Budvi branio Ustav i zakon i da su cijela situacija u toj opštini i njegov slučaj dokaz da je opozicija na udaru hibridnog režima.

„U Budvi sam branio Ustav i zakon, a progon je mala žrtva za odbranu Crne Gore“, naglasio je Krapović u razgovoru za Dan.

On je kazao da je konferencija za novinare na kojoj je saopšteno da je u Budvi početkom juna formirana kriminalna organizacija, sa ciljem izvršenja više krivičnih djela, početak kampanje Demokratske partije socijalista (DPS) u susret izborima.

„Da je to istina dokazuje i činjenica da je meni zabranjeno da komentarišem detalje postupka, odnosno stavljena je oznaka tajnosti na predmet od strane Specijalnog državnog tužilaštva“, naveo je Krapović.

Prema njegovim riječima, tužioci su ga na konferenciji u javnosti prikazali kao kriminalca, dok on nema pravo da na to odgovori činjenicama i argumentima iz spisa predmeta.

„Svi se varaju ako misle da lisicama mogu zarobiti slobodu koju nosim u sebi, ili da mi batinama i krvavim policijskim čizmama mogu slomiti kičmu kojom sam raskrinkao i zauvijek srušio mafijaško-kriminalnu hobotnicu u Budvi“, rekao je Krapović.

Prema njegovim riječima, cijela situacija u Budvi, pa i njegov slučaj, dokaz su da je opozicija na udaru hibridnog režima.

„U Budvi se desio pokušaj drskog i bezobzirnog kršenja Ustava i zakona Crne Gore“, zaključio je Krapović.

izvor: dan.co.me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s