OO DPS Nikšić: Većina ljekara sa litija, poznata imena sa opozicionih izbornih lista

Saopštenje OO DPS Nikšić

Danas objavljena lista doktora koji podržavaju litije, bila bi znatno primjerenija da se objavi kao izborna lista. Dominantna većina imena na njoj, poznata nam je upravo sa izbornih lista i po političkom angažmanu. Kad god je trebalo biti protiv crnogorske državnosti i nezavisnosti, preko bijelih mantila oblačili su političke dresove. Toliko o nepolitičnosti njihovih skupova.

Što se tiče njihove poruke da su ih okupili  “vjera i Bog”, nedostaju jos samo “kralj i otadžbina” pa i da taj dio bude u skladu sa onim po čemu ih poznajemo.

Uzgred, uskratili su nas za pojašnjenje njihove tvrdnje da nijesu prekršili mjere NKT-a. Svakako ih demantuje grupno poziranje i fotografija koju su dostavili javnosti. Očekujemo da stručno objašnjenje i rasegljivo tumačenje mjera NKT, daju svojim kolegama, nikšićkim doktorima, koji se već skoro četiri mjeseca hrabro i pregalački bore protiv epidemije koronavirusa. Njih više od dvije stotine ljekara vjerovatno željno iščekuje da sazna tu naučničku opservaciju svojih neodgovornih kolega.

Opštinski odbor DPS Nikšić 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s